Aktuelno 9

23.05.2024.

9:42

Britanski ministar bos u vozu: "Ubijte me" FOTO

Britanski ministar vojnih veterana Džoni Merser uslikan je dok je putovao vozom, a zbog jednog detalja će morati kod premijera na razgovor.

Izvor: B92.net

Britanski ministar bos u vozu: "Ubijte me" FOTO
Profimedia

Podeli:

Britanski ministar je postao glavna tema društvenih mreža kada se raširila njegova fotografija iz voza na kojoj se vidi kako je izuo cipele i skinuo čarape, dok čita mejlove na laptopu.

Fotografiju je prvi objavio The Times nakon što je ministra fotografisao neko od putnika, a iako je nastala 6. maja, tek sada je doživela svoju popularnost.

Mnogi su ga na Tviteru osudili zbog ponašanja, mada ministar i dalje tvrdi kako nije uradio ništa loše.

"Dakle, neki mali čudak je išao okolo i uslikao moj laptop dok sam čitao privatne e-mailove. Cipele i čarape su mi bile izute jer sam upravo biciklom išao preko Dartmora po kiši. Ubijte me odmah. Ili odrastite", poručio je Merser.
 

Oglasili su se i iz kabineta premijera Rišija Sunaka, pa su na pitanje novinara da li je u redu izuit se u vozu, rekli "ne", a najavljeno je i da će ministar imati razgovor sa premijerom o tom slučaju.

Podeli:

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Orban otkrio plan NATO-a: Sprema se preokret?

NATO, u okviru svoje misije u Ukrajini, želi da stvori vojne baze u Poljskoj, Rumuniji i Slovačkoj radi koordinacije isporuke oružja Kijevu, rekao je mađarski premijer Viktor Orban za Radio Košut.

8:40

14.6.2024.

1 d

Podeli: