Pampers Superheroji

Pampers je lansirao specijalno izdanje Pampers Pants DC Superheroes u saradnji sa Warner Bros-om, koje su 360 ° prijanjajuće i sprečavaju curenje, navlače se u samo jednom potezu i imaju neodoljivi dizanj sa superherojima.

Zdravlje

Izvor: B92

Subota, 12.06.2021.

08:50

Pampers Superheroji

Za sve mame njihove bebe su super heroji. I naravno da jesu, jer svakog dana osvajaju svet oko sebe i oduševljavaju nas novim stvarima koje su naučili. Novo, posebno izdanje Pampers Pants DC Superheroes daje im priznanje za njihov trud i priliku da na pelenama nose svoje omiljene likove - Wander Woman, Batman-a i Superman-a!

Specijalno izdanje Pampers Pants DC Superheroes izgleda razigrano sa simpatičnim dizajnom super heroja, ali i sa drugim značajnim prednostima kao što su prijanjanje od 360 ° koje sprečava curenje i lako navlačenje u samo jednom potezu. Bebe sada mogu bezbedno da uživaju u svojim igrama, mame im mogu promeniti pelene sa lakoćom, a zajedno se mogu igrati uz uzbudljiv dizajn pelena i uparivati ih sa njihovim odelcima. U toku kampanje, na Pampers Serbia IG stranici, organizuje se foto-konkurs na kojem možete osvojiti sjajne nagrade, uključujući godišnju zalihu Pampers pelena! Za više informacija pogledajte Instagram stranicu @pampers_serbia.

Proizvod je dostupan u Srbiji u narednih 12 meseci, počev od aprila 2021. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: