Nova vest

Explosion

English

Huge panic - it's a floating mega-bomb!

No war is fought only on battlefields. Today, this is true more than ever before, writes the New York Times. Proof of this is the uncertain fate of the ship with Russian cargo, which the media call a "floating danger" and also a "floating mega-bomb".

12:02

14.10.2024.

562 d

Izdvajamo

Tehnopolis

OpenAI pravi sopstveni telefon?

Izveštaji sugerišu da OpenAI radi na razvoju svog prvog pametnog telefona, koji bi mogao da uzdrma tržište i okonča dugogodišnju dominaciju prodavnica App Store i Google Play.

7:53

29.4.2026.

4 h

Info – najvažnije vesti iz Srbije i sveta | B92.net

Svet

Merc: Rekao sam Trampu šta mislim

Nemački kancelar izjavio je da je predsedniku SAD Donaldu Trampu rekao zašto smatra da je rat u Iranu pogrešan, ali da istovremeno pokušava da održi dobar odnos sa njim i da je do sada u tome uspevao.

11:50

29.4.2026.

18 min

Život – zanimljivosti, istorija, nauka i inspirativne priče | B92.net

meni svečane večere

Šta su jeli Tramp i Čarls? FOTO

Svečana večera koju je predsednik SAD Donald Tramp priredio za britanskog kralja Čarlsa III, sadržala je raznovrsan meni od francuskih jela, koji su napravili najbolji kuvari, a pripreme za samu večeru vodila je prva dama Melanija Tramp.

11:13

29.4.2026.

55 min

Iz detinjstva mnogih

Preminuo tvorac popularnih igračaka FOTO

Rojer Svit je eksperimentisao tako što je figuru Big Džima postavio u borbeni stav i dodatno joj glinom oblikovao snažnije, mišićavije telo.

10:45

29.4.2026.

1 h

Ljubimac

Psi imaju sve manje mozgove

Najnovija naučna studija je pokazala da su mozgovi pasa počeli da se smanjuju pre najmanje 5.000 godina, što pruža nove uvide u proces pripitomljavanja, ali to ne znači da su psi postali manje inteligentni od svojih predaka vukova.

10:00

29.4.2026.

2 h

Aktuelno

Kvir-skandal poslednjeg nemačkog cara

Poslednji nemački car, pozlaćena porcelanska vaza i general koji je doživeo srčani udar u ružičastoj baletskoj suknjici: Afera Ojlenburg do temelja je potresla Nemačko carstvo i Evropu, i otvorila put padu monarhije.

9:07

29.4.2026.

3 h

Najnovije Novo Sport Sport B92 Video Video Meni Menu