Tehnopolis

Sreda, 13.04.2022.

12:16

TikTok uvodi novu zanimljivu opciju

Popularna platforma sada omogućava pristup alatkama i dokumentaciji, kako bi korisnici mogli da kreiraju sopstvene AR filtere.

Izvor: Engadget

TikTok uvodi novu zanimljivu opciju
Foto: XanderSt / Shutterstock.com

Prošlog leta, TikTok je počeo sa beta testiranjem Effect House platforme, koja omogućava korisnicima da kreiraju sopstvene filtere za proširenu realnost, koji mogu da se koriste u okviru aplikacije. TikTok sada program omogućava svima koji žele da učestvuju u njemu. Platforma je objavila i smernice, sa detaljima koji se tiču Effect House funkcije. Među filterima, koji neće biti dozvoljeni na TikToku, su oni koji promovišu plastičnu hirurgiju. Na primer, neće biti moguće ubacivanje efekata koji omogućavaju korisniku da vidi kako će njegovo lice izgledati sa filerima za usne i slično.

TikTok ističe da će kompanijin "Tim za poverenje i bezbednost" pregledati sve efekte koje korisnici prijavljuju kako bi obezbedili da se povinuju uslovima korišćenja pre nego što budu odobreni. Korisnici i sami mogu da prijavljuju filtere, što bi kompaniju trebalo da natera da ih razmotri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Čeka nas najgori scenario"

Predsednik i izvršni direktor kompanije JPMorgan Chase Džejmi Dajmon kaže da bi američka privreda mogla da doživi "teško sletanje".

19:36

24.5.2024.

1 d

Podeli: