Stižu nove boje za PlayStation 5 VIDEO

Igrači će uskoro moći da kupe bočne maske za PlayStation 5 i kontrolere DualSense u tri nove boje inspirisane dubinama planete Zemlje.

Izvor: bug.hr
Podeli

U sklopu nove Sonyjeve kolekcije Deep Earth, bočne maske za PlayStation 5, kao i kontroleri DualSense, moći će da se kupe u tri nove boje – crvenoj (Volcanic Red), plavoj (Cobalt Blue) i srebrnoj (Sterling Silver).

"Prilikom izrade ove nove kolekcije kontrolera DualSense i boja za bočne maske PlayStationa 5, uzeli smo inspiraciju iz predivnih i snažnih nijansi pronađenih u dubinama planete Zemlje. Boje smo dodatno 'podigli' dodajući metalik završnicu za dašak sofisticiranosti", saopštio je Satoši Aojagi iz dizajnerskog tima Sonyja.

Oni koji duže vreme prate Sonyjeve novitete, sigurno znaju da već postoje zvanične bočne maske za PlayStation 5 u crvenoj i plavoj boji. Ali, novopredstavljena crvena boja nešto je svetlija i sjajnija, dok je nova plava vidljivo tamnija i ima nijanse ljubičaste.

Nove bočne maske koštaće 60 dolara, dok će kontroleri doći na tržište s cenom od 75 dolara. Pretpeodaja počinje već početkom sledećeg meseca, a crvene i plave maske moći će da se kupe u slobodnoj prodaji 3. novembra, dok će srebrna biti dostupna tek sledeće godine, odnosno 26. januara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.