Tehnopolis

Petak, 01.12.2023.

15:15

Poznato kad stiže prvi trejler za GTA VI

Rockstar Games će objaviti prvi trejler za Grand Theft Auto VI 5. decembra u 15.00 po našem vremenu, saopštila je kompanija.

Izvor: B92

Poznato kad stiže prvi trejler za GTA VI
Foto: Profimedia

Ova informacija je objavljena putem tvita koji sadrži samo sliku palmi i ljubičastog/narandžastog neba, uz tekst bele boje.

Podsetimo, nakon mnogo godina čekanja, GTA VI je konačno najavljen na opštu radost fanova ove video-igre.

Još ne znamo kada će GTA VI biti objavljen, ali su u nedavnom intervjuu čelnici Rockstara rekli da će fiskalna godina od aprila 2024. do marta 2025. godine biti "veoma važna za kompaniju", pa na osnovu ovoga, kao i još nekih ranijih izjava, možemo zaključiti da će verovatno tada izaći. Ne znamo još zasigurno ni gde će ova video-igra biti smeštena, ali kako je pisao Bloomberg pozivajući se na "izvor upoznat sa materijom", u pitanju će verovatno biti Vice City, odnosno fitkivna verzija Majamija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: