Tehnopolis

Petak, 19.01.2024.

13:30

Otkriveno koji stariji Samsung modeli dobijaju Galaxy AI

Samsung je lansirao Galaxy S24 seriju sa raznim funkcijama veštačke inteligencije, odnosno Galaxy AI. Sada znamo i koji će ih još telefoni dobiti.

Izvor: B92, Android Authority

Otkriveno koji stariji Samsung modeli dobijaju Galaxy AI
Foto: Profimedia

Kako su rekli iz korejskog giganta za Android Authority, mnoge AI funkcije predstavljene u seriji Galaxy S24 stići će i na starije telefone.

"Ove funkcije biće podržane i na prethodnim modelima, uključujući Galaxy S23 seriju, Galaxy S23 FE, Galaxy Z Fold 5 i Flip 5, i Galaxy Tab S9 seriju tokom prve polovine 2024. godine", rekli su iz Samsunga.

Izjava kompanije potvrđuje dve stvari: prvo, sada znamo da Galaxy AI neće ostati ekskluzivan za Galaxy S24 liniju, već će biti dostupan i na ostalim uređajima.

Drugo, Samsung je potvrdio da su gorepomenuti uređaji prvi koji će dobiti ažuriranje na One UI 6.1 u prvoj polovini ove godine.

Jedino što još ne znamo, jeste koje tačno Galaxy AI funkcije će stići na ove modele.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: