Ilon Mask potvrdio glasine; Istina je, Tviter će naplaćivati...

Novi vlasnik Tvitera, ilon Musk, potvrdio je već rasprostranjene glasine u utorak, najavljujući da će se verifikovanim nalozima naplaćivati 8 dolara mesečno da zadrže svoje plave oznake za potvrdu koje ukazuju na njihovu autentičnost.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 01.11.2022.

20:05

Ilon Mask potvrdio glasine; Istina je, Tviter će naplaćivati...
Foto:EPA/CARINA JOHANSEN

"Tviterov trenutni sistem gospodara i seljaka za one koji imaju ili nemaju plavu kvačicu je sra**e", napisao je Mask na Tviteru.

"Snaga za ljude! Plava za 8 dolara mesečno", dodajući da će cena biti prilagođena po zemlji prema paritetu kupovne moći (PPP).

Mask je takođe naveo nekoliko drugih karakteristika koje bi pretplatnici na Blue servis dobili, uključujući "prioritet u odgovorima, spominjanju i pretraživanju", za koje je rekao da je "od suštinskog značaja za poraz neželjene pošte/prevare".

Pretplatnici će takođe dobiti mogućnost postavljanja "dugih video i audio snimaka", videli bi samo upola manje oglasa nego ranije, i dobili bi mogućnost da zaobiđu "paywalls" sa "izdavačima koji su spremni da rade sa nama".

Dodao je da bi ovo "Tviteru dalo tok prihoda za nagrađivanje kreatora sadržaja", prenosi Sputnik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: