Ako bi iPhone SE 2 zaista ovako izgledao, to bi bila prava pomama

Dosledan svom imenu, dizajner Concept Creator napravio je novi koncept spajanjem iPhone-a SE i iPhone-a X. Na žalost, sumnjamo da ćemo ikada videti tako nešto, iako potražnja postoji.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 23.11.2017.

16:00

Ako bi iPhone SE 2 zaista ovako izgledao, to bi bila prava pomama
foto: screenshot

Retko se dešava da se toliko ljudi slaže oko nečega, i čini se da bi korisnici vrlo rado kupili novi iPhone SE ako bi imao neke od funkcija iPhone-a X. To uopšte ne iznenađuje, jer znamo da se radi o odličnom proizvodu pristupačne cene, sa modernim hardverom smeštenim u verovatno najlepše iPhone kućište.

Možda je najodrživije rešenje staviti OLED ekran preko cele površine sa iPhone-a X u kućište 5s-a? Tako bismo zadržali manju veličinu mobilnog telefona, ali bi istovremeno značajno povećali površinu ekrana. To nam se čini kao mnogo logičniji pravac razvoja u odnosu na glasine o iPhone-u X Plus, koji bi ustvari bio tablet, velike snage, veličine 6 inča.
foto: screenshot
Iako nam se ovaj koncept jako dopada, verovatno se neće ostvariti. iPhone SE je trenutno namenjen za dve ciljne grupe: onima koji žele jednostavan i čist dizajn u manjoj veličini, i onima koji žele da kupe relativno povoljan iPhone. Kada bi mu se dodao OLED ekran, barem jedna grupa, ako ne i obe, izgubile bi interes, jer bi se na taj način povećala površina ekrana i uređaj više ne bi bio tako povoljan.

Sada je sve na Apple-u. Mi možemo da pogledamo video Concept Creatora i da razmislimo šta bi mogli sa tim proizvodom, piše "iMagazine".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: