"Nešto novo i veliko": Apple otkrio ko vodi misteriozni projekat

Kompanija Apple ima u planu nešto novo, a još uvek ne znamo tačno o čemu se radi.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 26.01.2021.

13:57

Shutterstock/kovop58

Naime, Apple je nedavno promovisao Dena Ričia, koji je u kompaniji Apple još od 2012. godine, i bavi se hardverskim inženjeringom, na novu poziciju u kojoj će se "u potpunosti fokusirati na novi projekat".

Ovaj misteriozni "novi projekat" je još uvek obavijen velom tajnosti, a znamo da je reč o nečemu velikom zbog toga što će Ričio biti odgovoran direktno Timu Kuku. I sam Ričio dje rekao da će biti stvarano nešto novo i veliko, kao i da je veoma uzbuđen, prenosi CNBC.

Kao i uvek kada su u pitanju glasine, postoji nebrojeno mogućnosti. Možda je u pitanju rad na Apple automobilu ili je u pitanju nešto drugo... nadamo se, svakako, da ćemo uskoro saznati nešto više.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: