Gejming prevara se nastavlja: "Čitav budžet su spucali u pozadinu glavnog lika" VIDEO

The Day Before je MMO pucačina s elementima preživljavanja, smeštena u postapokaliptični svet koji su okupirali zombiji. Prošle godine bila je na vrhu liste najvećeg broja igrača na Steamu.

Izvor: B92

Ponedeljak, 06.02.2023.

09:45

Default images

Nastavlja se misterija u vezi sa igrom The Day Before, MMO pucačine s elementima preživljavanja u postapokaliptičnom svetu sa zombijima. Igra je trebalo da bude objavljena 1. marta, ali je sve odloženo.

O svemu je detaljnije pisao HCL, gejming portal specijalizovan za igre, računarsku opremu, konzole i virtuelni svet, koji tematiku i problematiku, kao i sumnju da li ova igra uopšte postoji i da li je u razvoju ili se radi o velikoj prevari, prati mesecima. Igra prošle godine bila na vrhu liste najvećeg broja igrača na Steamu, a sad je misteriozno nestala sa Steama.

Developeri igre, za koje se ne zna da li su iz Singapura ili Rusije, tvrde da je igra nestala sa Steama zbog tehničke greške, a par sati kasnije stigla je druga verzija priče. Iz studija Fntastic tvrde da im je igra blokirana na zahtev nekoga ko je zaštitio naziv igre 'The Day Before'. Dodali su da će ih ova blokada usporiti i da je igra trebalo da izađe u novembru što je samo povećalo sumnju u gejming svetu da se radi o prevari i da igra ni ne postoji.

Ali stigao nam je novi gejmplej. Tačnije, deset minuta gejmpleja iz igre, a sve je objavio studio koji navodno razvija igru. Ili ju je već razvio. Ili će je razviti. Kako god. Komentari na YouTubeu su hit. Pa ovo je simulator džogiranja!

Kad smo kod razvijenosti, pozadina glavne junakinje, koja trčkara s oružjem, glavna je tema komentara.

"Ovi mora da su spucali čitav budžet u njene gluteuse", piše jedan komentator, a drugi dodaje:

"Nije ni čudo što ima ovakvu pozadinu, pa ovo je džoging simulator!"

Kako piše HCL, i dalje je sve veoma sumnjivo. Neko je primetio da se ni u jednom trenutku ne vidi više od tri, četiri zombija u isto vreme na ekranu.

"Utisci gledalaca su podeljeni. Na zvaničnom kanalu developera Fntastic ovj snimak ima preko 9.000 negativnih ocena i 6,6 hiljada pozitivnih. Komentari su, međutim, pretežno negativni i ismevaju samu igru, nazivajući je simulatorom džogiranja", piše HCL.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: