Ovaj gejming miš je težak samo 49 grama, ali to mu nije jedina prednost

Razer je predstavio svoj najlakši gejming miš do sada, pod nazivom Viper Mini Signature Edition.

Izvor: B92, Engadget

Petak, 03.02.2023.

11:45

Default images

Viper Mini Signature Edition je težak svega 49 grama, što ga čini jednim od najlakših miševa koje smo imali priliku da vidimo od neke velike kompanije.

Miš koristi egzoskelet od legure magnezijuma, a ima polupraznu unutrašnjost. Iz Razera kažu da su se odlučili za ovakav materijal jer on omogućava odličan odnos između snage i težine miša.

Pored ovoga, Razerov miš krasi i kompanijina najbrža bežična tehnologija, pa se očekuje da će biti među miševima koji nude najbolje performanse.

Tu su Razer Focus Pro 30K optički senzor, Optical Mouse svičevi treće generacije i drugo. Miš može da traje do 60 sati, a do vrha se puni za manje od 90 minuta preko USB-C.

Cena Razer Viper Mini Signature Edition miša iznosi 280 dolara, a u prodaji će se naći od 11. februara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: