IT kompanija Saga je postala deo Noventiq grupe

Kompanija Noventiq je postala većinski vlasnik u kompaniji Saga, a dve kompanije nastavljaju sa razvojem naprednih digitalnih rešenja.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 17.03.2023.

09:30

IT kompanija Saga je postala deo Noventiq grupe
Foto: Promo

Velika nam je čast da vas obavestimo da počinje nova era u našem poslovnom razvoju. Na obostrano zadovoljstvo je postignut dogovor sa kompanijom Noventiq za sticanje većinskog vlasničkog udela u našoj kompaniji Saga d.o.o. Beograd, pa su svi uslovi akvizicije u potpunosti finalizovani.

Saga je kompanija koja od svog osnivanja 1989. godine nesebično deli i uvećava svoja znanja, konstantno prenoseći iskustva, kako među svojim zaposlenima tako i među partnerima i korisnicima. Sve to je učinilo Sagu liderom u oblasti digitalne transformacije. Kompanija je prepoznata u svetu finansija i bankarstva po sopstvenim naprednim fintech rešenjima i rešenjima baziranim na veštačkoj inteligenciji i modelima mašinskog učenja.

Sa druge strane Noventiq je vodeći globalni provajder rešenja i usluga u digitalnoj transformaciji i sajber bezbednosti. Multi-cloud rešenja kompanije Noventiq omogućavaju, olakšavaju i ubrzavaju digitalnu transformaciju za kompanije širom sveta.

Više o kompaniji Noventiq možete da pročitate na njihovom sajtu noventiq.com

Sada kada je posao zvanično zaključen, obim podrške koju Saga, kao i sve njene ćerke firme, mogu da ponude svojim klijentima proširiće se zahvaljujući globalnoj poziciji Noventiq-a. Naša kompanija će steći veću međunarodnu izloženost, kao i pristup proširenom portfoliju Noventiq-a.

Pozivamo vas da pročitate priču o akviziciji ovde: LINK

Zahvaljujemo se Noventiq-ovom timu na toploj dobrodošlici!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: