Galaxy S23 serija za najbolje fotografije vaših kućnih ljubimaca

Pametni uređaji umnogome pomažu vlasnicima kućnih ljubimaca da im krzneni prijatelji ostanu bezbedni, zdravi, čak i da ih zabave dok vlasnici nisu kod kuće.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 21.04.2023.

11:54

Galaxy S23 serija za najbolje fotografije vaših kućnih ljubimaca
Foto: Promo

Imati kućnog ljubimca je iskustvo koje menja život. Oni neizbežno postaju član porodice - osećaji veselja i ljubavi koje kućni ljubimci bude u nama su neopisivi. Zbog toga želimo da sve lepe i važne trenutke u toku dana, koje provedemo sa neodoljivim njuškama, fotografišemo i sačuvamo. Beležimo svaki trenutak igre, šašave situacije i poglede nežnosti koje nam pružaju, zatim rado gledamo te fotografije i pokazujemo drugima.

Samsung Galaxy S23 Ultra ima idealnu kameru za fotografisanje kućnih ljubimaca. Snimanje savršeno oštrih fotografija i videa, od sumraka do svitanja, sada je moguće uz pametne telefone nove Galaxy S23 serije. Kompanija Samsung Electronics je odlučila da napravi najbolje od najboljih – telefone koji daju neverovatne fotografije u svim uslovima osvetljenja, bez obzira da li imate veštine profesionalnog fotografa. S glavnom kamerom od 108 megapiksela i periskopskom kamerom od 10 megapiksela, možete uhvatiti svaki detalj svog ljubimca, bez obzira gde se nalazio. Ultraširoka kamera od 12 megapiksela omogućava vam da snimite fotografije i grupne fotografije s vašim kućnim ljubimcima.

Sve ove kamere su podržane inteligentnom tehnologijom obrade slike, što znači da ćete dobiti savršene fotografije svaki put. Samsung Galaxy S23 Ultra dolazi s nekoliko bitnih funkcija koje će vam olakšati snimanje fotografija, uključujući i mogućnost snimanja u RAW formatu i HDR režimu.

Kako biste dobili najbolje fotografije svojih kućnih ljubimaca kamerom na Samsung Galaxy S23 Ultratelefonu možete koristiti nekoliko trikova. Prvo, pokušajte fotografisati u dobro osvetljenoj sobi ili na otvorenom kako biste dobili najbolji kvalitet slike. Možete koristiti i funkciju "Live Focus" kako bi se vaš ljubimac istakao u pozadini. Da biste uhvatili i brze pokrete vaših ljubimaca pomoći će vam "Burst" režim. Ova funkcija omogućava vam da snimite niz fotografija u kratkom vremenskom periodu, što će vam dati mogućnost da odaberete najbolju fotografiju kasnije.

Kamera na Samsung Galaxy S23 Ultra telefonu nudi nekoliko funkcija koje vam mogu pomoći da dobijete kvalitetne fotografije vaših kućnih ljubimaca čak i kada je mračno u prostoriji. Optička stabilizacija slike (OIS) koju ova kamera poseduje, učiniće vaše fotografije jasnijim i manje mutnim čak i u uslovima smanjenog svetla. OIS će umanjiti podrhtavanje fotoaparata tokom snimanja, što će vam pomoći da dobijete čistije fotografije. Možete koristiti i funkciju noćnog načina rada - Nightography kako biste poboljšali kvalitet slike u tamnim uslovima.

"Vidi više od boje" i udomi kućnog ljubimca

Ukoliko još nemate svog četvoronožnog prijatelja, a volite životinje i hteli biste da ih udomite, Samsung je organizovao inicijativu „Vidi više od boje“ kroz objektiv kamera najnovije S serije uređaja, a kako bi pomogao u udomljavanju napuštenih pasa. Od aprila do juna, Studio S23 mobilni paviljon posetiće nekoliko različitih lokacija u Beogradu. Obuhvatiće brojne aktivacione zone koje će moći da posete vlasnici pasa i oni koji to žele biti. Uživaće u zonama za fotografisanje pasa, zonama za igru pa sve do zona koja uključuju veliku količinu sočnih poslastica.

Kompanija Samsung poziva sve koji imaju pse, kao i one koji bi želeli da udome psa, da prisustvuju prvom događaju u okviru ove kampanje. "Druženje štenaca" biće realizovano u saradnji sa Pet centrom u Beogradu, u ulici Bulevar Milutina Milankovića 1v. Studio S23 Pop Up Store na ovoj lokaciji radiće od 29.04 do 30.04.2023. godine u vremenskom periodu od 09h do 21h. Vlasnici kućnih ljubimaca moći će da dovedu svoje ljubimce i uživaju u brojnim aktivacijama i iznenađenjima.

Više o ovoj akciji možete naći na linku https://www.samsung.com/rs/smartphones/vidi-vise-od-boje/
Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: