Xbox postaje još jedan kuhinjski aparat

Postoji samo jedan logičan odgovor na pitanje što ide dobro uz mini frižider u obliku Xbox Series X konzole. Nije, naravno, pivo, već Xbox Series S 'otelovljen' kao toster.

Izvor: bug.hr
Podeli

Čim je Microsoft zvanično predstavio dizajn svojih novih konzola, ljudi su počeli da zbijaju šale. Tako se, na primer, Xbox Series X poredio s mini frižiderom, koji je kompanija u međuvremenu napravila i pustila u prodaju po ceni od 99 evra.

Ali, izgleda da pretvaranju Xboxa u kuhinjske aparate nije kraj. Na Twitteru su tako osvanule fotografije tostera u obliku Xbox Series S konzole, koji bi navodno trebalo da ugleda svetlo dana već krajem ove godine, piše Eurogamer.

U toster mogu da se stave dva tosta veličine 120 x 120 milimetara, koji će moći da se zagreju na šest različitih nivoa. Osim toga, reklamna fotografija na Twitteru otkriva da će postojati i tri načina rada tostera, kao i funkcija protiv zaglavljivanja i "proklizavanja" aparata po kuhinjskoj podlozi.

Iako se navodi da je Xbox toster već dostupan u pretprodaji u Francuskoj i Belgiji po cijeni od 60 evra, Microsoft još nije zvanično potvrdio njegovo "postojanje".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.