Xbox postaje još jedan kuhinjski aparat

Postoji samo jedan logičan odgovor na pitanje što ide dobro uz mini frižider u obliku Xbox Series X konzole. Nije, naravno, pivo, već Xbox Series S 'otelovljen' kao toster.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 06.03.2023.

19:00

Default images

Čim je Microsoft zvanično predstavio dizajn svojih novih konzola, ljudi su počeli da zbijaju šale. Tako se, na primer, Xbox Series X poredio s mini frižiderom, koji je kompanija u međuvremenu napravila i pustila u prodaju po ceni od 99 evra.

Ali, izgleda da pretvaranju Xboxa u kuhinjske aparate nije kraj. Na Twitteru su tako osvanule fotografije tostera u obliku Xbox Series S konzole, koji bi navodno trebalo da ugleda svetlo dana već krajem ove godine, piše Eurogamer.

U toster mogu da se stave dva tosta veličine 120 x 120 milimetara, koji će moći da se zagreju na šest različitih nivoa. Osim toga, reklamna fotografija na Twitteru otkriva da će postojati i tri načina rada tostera, kao i funkcija protiv zaglavljivanja i "proklizavanja" aparata po kuhinjskoj podlozi.

Iako se navodi da je Xbox toster već dostupan u pretprodaji u Francuskoj i Belgiji po cijeni od 60 evra, Microsoft još nije zvanično potvrdio njegovo "postojanje".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: