Tehnopolis

Utorak, 30.01.2024.

14:30

Kreiranje Final Fantasy 6 rimejka bi moglo da potraje 20 godina VIDEO

Iako je Final Fantasy 7 najpopularnija igra u franšizi, mnogi žele rimejk Final Fantasy 6 dela.

Izvor: B92

Default images

Final Fantasy VII je sigurno najpopularniji deo popularne JRPG franšize, pa je vest da će Square Enix kreirati rimejk kompletne igre u trilogiju naslova izazvala veliku pažnju.

Prema svemu sudeći, kompanija ima sličnu želju i da kreira rimejk SNES klasika – Final Fantasy 6. Međutim, to bi moglo da potraje dve decenije.

U intervjuu za YouTube kanal Žulijena Kijeze, direktor Final Fantasy VII Rebirth igre Naoki Hamaguči i producent Jošinori Kitase su komentarisali PS5 rimejk ovog naslova.

Kitase je otkrio da je projekat rimejka Final Fantasy VII igre do sada trajao 10 godina, da bi došao u trenutnu poziciju (završeno je oko dve trećine rimejka).

Ukoliko bi tim odlučio da započne Final Fantasy 6 rimejk, Kitase kaže da bi tto zahtevalo duplo više vremena. Igra bi bila veći projekat nego FFVII (Remake).

Uprkos zahtevnom poslu, producent kaže da u kompaniji već postoji velikibroj ljudi koji žele Final Fantasy 6 rimejk, ali za sada ova igra nije u pripremi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: