Cyberpunk 2077 – konačno pozitivne ocene

Nova GTA trilogija i Battlefield 2042 možda su trenutno na meti ljutih gejmera, ali Cyberpunk 2077 je bez sumnje jedna od igara koja je imala ne samo katastrofalan početak već i katastrofalnu godinu jer nakon pojavljivanja na tržištu prošlog decembra, žalbe nezadovoljnih i ljutih igrača nisu prestale da stižu na adresu poljskog studija CD Projekt.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 29.11.2021.

19:35

Cyberpunk 2077 – konačno pozitivne ocene
Foto: Profimedia/SOPA Images Limited/Alamy Live News

Ali izgleda da se raspoloženje blago menja, a igra na Steam platformi dobija „veoma pozitivne“ ocene i jedna je od najprodavanijih igara.

Da ne bude zabune, PC izdanje je imalo najmanje problema od početka, a najveća primedba je bila što je igra razočarala u kontekstu onoga što je obećano i isporučeno.

Nakon što je omrznuta reklama splasnula i cene su pale za 50 procenata, mnogi SF šuteri su dobili šansu tako da je igra završila na drugom mestu najprodavanije na toj platformi, a Football Manager 2022 je držao prvo mesto.

Novi kupci su dodatno podigli ocenu pošto su naišli na prilično stabilnu igru nakon gomile zakrpa koja je verovatno bila znatno iznad njihovih očekivanja koja su drastično smanjena zahvaljujući katastrofalnim reakcijama na igru u vreme objavljivanja.

Podsetimo, verzije za konzolu bile su u toliko lošem stanju da je Soni u jednom trenutku povukao naslov iz prodaje, a XBox je prodao igru uz upozorenje da nije u najboljem stanju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

10 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: