Zabranjen seks sa Kijanuom Rivsom u Cyberpunku 2077

Za Cyberpunk 2077 je, do skoro, postojao mod koji omogućava likovima da vode ljubav, pa čak i kada su zasnovani na stvarnim ličnostima kao što je Kijanu Rivs, zaštitno lice franšize.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 28.01.2021.

15:43

Zabranjen seks sa Kijanuom Rivsom u Cyberpunku 2077
Foto: Depositphotos/amlanmathur

Naravno, ove seksualno eksplicitne scene ne bi trebalo da uopšte budu u video-igri.

Studio CD Projekt Red je saopštio kako oni dozvoljavaju gejmerima da se zabave praveći različite modove, ali da, ipak, moraju postojati granice kada su u pitanju likovi zasnovani na stvarnim ličnostima, prenosi Eurogamer.

U ovom slučaju, radi se o tome da je bilo moguće napraviti takvu situaciju u kojoj Džoni Silverhend, lik zasnovan na Kijanu Rivsu, stupa u seksualne odnose.

"Ljubazno vas molimo da se uzdržite od upotrebe likova baziranih na stvarnim ličnostima u bilo kojoj situaciji koja bi mogla biti uvredljiva, ako nemate njihovo izričito odobrenje", rekli su iz CD Projekt Reda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: