Čović: Tejić trebalo jače da udari

Prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović stao je u odbranu mladog igrača Marka Tejića, koji se na meču sa MZT Skopljem fizički sukobio sa Giorgijem Čekovskim.

Izvor: B92

Nedelja, 23.03.2014.

18:07

Default images

“Tejić je trebalo da ga udari još jače. Niko nije video da ga je Čekovski na kvarno udario laktom u glavu. Tejić se branio i verujem da ni Čekovski nije očekivao da će mu neko lupiti šamar jer je jak i ogroman. Ali, nijedan igrač Zvezde ne sme da dâ na sebe“, kazao je Čović gostujući u emisiji Tajm Aut Radiju S.

U mirnom meču u kojem nije bilo nikakve tenzije spomenuti incident dogodio se iznenada – Čekovski je laktom potkačio Tejića, a mladi igrač Zvezde odgovorio je šamarom. Srećom, ostali igrači sprečili su sukob većih razmera.

“Ne volim da se ovakve stvari dešavaju, ali ako ste udareni, morate da se branite. Tejić je mlad momak, ima 19 godina i branio se, a Čekovski je lukav, namazan, iskusan igrač. Kažem, trebalo je još jaču dangu da mu udari, pa neka posle igrač MZT-a ide da peva borbene“, dodao je Čović.

I trener Dejan Radonjić stao je na stranu svog igrača.

“Tejić je odreagovao na udarac protivnika i ne mogu ništa da mu zamerim. Najmlađi je bio na terenu, nije bio isprovociran, nego udaren. Više treba pričati o postupku protivničkog igrača“, rekao je Radonjić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

108 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

16 h

Podeli: