Vidić u timu godine Premijer lige

Srpski reprezentativac i fudbaler Mančester Junajteda Nemanja Vidić uvršten je u najbolji tim Premijer lige u izboru Profesionalne fudbalske asocijacije (PFA).

Izvor: B92

Ponedeljak, 18.04.2011.

13:57

Default images

Vidić je bio kandidat i za najboljeg igrača godine, ali je taj trofej otišao u ruke Gereta Bejla iz londonskog Totenhema.

Uz Vidića, u najboljem timu su i njegovi saigrači Edvin Van der Sar, Nani i Dimitri Berbatov, igrači Arsenala Bakari Sanja, Samir Nasri i Džek Vilšir, Vensan Kompani i Karlos Tevez iz Mančester Sitija, fudbaler Čelsija Ešli Kol i Bejl.

Vidiću je to četvrti put da se našao u najboljem timu Premijer lige, a iako je ove sezone imao nekoliko loših mečeva, pokazao se kao pravi vođa Junajteda i jedan je od najzaslužnijih što je ekipa Aleksa Fergusona pred osvajanjem titule u Premijer ligi. ’Crveni đavoli’ imaju još uvek šansu i da se popnu na krov Evrope, pošto ih u polufinalu Lige šampiona očekuje susret protiv Šalkea. Uz to što se našao u izboru za najboljeg igrača godine, i što je uvršten u najbolji tim Premijer lige, Vidić je dobio još jednu čast, pošto mu je Ferguson dodelio kapitensku traku, što je, po njegovim rečima, pozitivno uticalo na njega.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: