Mari: "Nadal još napreduje"

Škotski teniser Endi Mari smatra da Rafael Nadal, prvi teniser sveta, i dalje napreduje, rekao je Britanac posle poraza od Nadala u finalu Indijan Velsa.

Izvor: B92, tennistalk.com

Utorak, 24.03.2009.

18:18

Default images

"Bio je neverovatno dobar i kada smo igrali u prošlosti, ali oduvek sam imao utisak da imam šansi da pobedim. Ali, to nije bio slučaj u nedeljnom finalu. Kreće se veoma dobro i popravio je igru tako što više koristi slajs, bolje igra na mreži, a poboljšao je i bekhend", izjavio je Mari.

Endi Mari je sjajnim partijama u Indijan Velsu prišao Novak Đokoviću na 570 poena zaostatka i u Majamiju ima priliku da postane prvi Britanac u istoriji na trećoj poziciji ATP liste.

Đoković je prošle godine u Majamiju ispao u drugoj rundi od Kevina Andersona, dok je Mari na istom stepeniku zaustavljen od Marija Ančića.

U utorak uveče obavljen je žreb za turnir u Majamiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: