Vlado Đurović trener Mega Ishrane

Izvor: Vladimir Novakoviæ

Četvrtak, 22.12.2005.

20:42

Default images

Proslavljeni trener Vlado Đurović predvodiće u nastavku sezone košarkaše Mega Ishrana (dosadašnja Avala Ada), saopšteno je na sajtu Sinalko naše lige Srbije i Crne Gore.

Đurović je u utorak bio predstavljen kao savetnik prvog prenera Mega IshraneOlivera Popovića, ali će već u petak debitovati na mestu šefa stručnog štaba kluba i to u duelu sa podgoričkom Budućnošću, vodećim timom Sinalko lige.

Prvi čovek Mega Ishrane Miodrag Ražnatović objasnio je da je Popović odlučio da zbog "koncepcijskih razlika" sa Đurovićem napusti tim iz beogradskog naselja Braće Jerković.

"Svi smo više nego zatečeni razvojem događaja, odnosno nemogućnošću da se neke koncepcijske razlike u trenerskom tandemu prevaziđu. Na sve načine smo pokušali da zadržimo obojicu trenera, ali, nažalost, nismo uspeli. Popović je odlučio da je za njegovu trenersku karijeru bolje da u budućnosti radi samostalno kao prvi trener neke druge ekipe", rekao je Ražnatović.

Ražnatović je izrazio uverenje da neočekivana promena na klupi Mega Ishrane neće negativno uticati na ekipu. On nije isključio mogućnost da se Popović u budućnosti vrati u klub.

Oliver Popović će u nastavku sezone predvoditi Tamiš iz Pančeva koji se takmiči u Prvoj B ligi Grupa Srbija, objavljeno je na sajtu agencije "Beobasket", čiji je Ražnatović vlasnik. Popović će na klupi Tamiša debitovati u subotu protiv Beovuka.

Đurović je u karijeri, između ostalih, predvodio Šibenku, Budućnost, Zadar, Crvenu zvezdu, grčke klubove Panionios, Aris i AEK, i Limož i Asvel u Francuskojn i litvanski Lietuvos Ritas.

Sa Šibenkom i Zadrom osvajao je titulu prvaka nekadašnje Jugoslavije, sa Asvelom je bio šampion Francuske, sa Panioniosom je osvojio Kup Grčke, u kojoj je dva puta biran za trenera godine. Sa FMP Železnikom osvojio je Kup SCG, a u Goodyear ligi je izborio mestu na završnom turniru, ali je pred sâm start takmičenja ustupio mesto Bošku Đokiću, sa kojim su “Panteri” osvojili regionalno takmičenje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: