"Zašto ne igram? Pitajte Kontea"

Danski vezista Kristijan Eriksen stigao je u Inter kao veliko pojačanje, ali se nije naigrao fudbala u plavo-crnom dresu.

Izvor: SS

Petak, 30.10.2020.

17:30

Photo by Emilio Andreoli/Getty Images

Zapravo, kod Antonija Kontea dobija veoma malo minuta na terenu i mnogi se pitaju zbog čega je to tako.

Kada su novinari pitali Eriksena kakvo je njegovo mišljenje tim povodom, on je isto uperio prstom ka treneru.

"Zašto ne igram više? To je pitanje za trenera. Pozovite Kontea i pitajte ga. On je taj koji donosi odluke. Usponi i padovi su nešto što je normalno u fudbalu. Retki su oni koji su celu karijeru bili na vrhu", kazao je Eriksen za sajt Fudbalski savez Danske.

Zbog male minutaže, svaki njegov korak na terenu je "pod lupom" i otuda ima i puno kritika.

"Ne osvrćem se mnogo za kritikama i onime što ljudi govore i išu. Svi imaju svoje mišljenje, pogotovo ovde u Italiji. Treba slušati ljude oko sebe, ostali nisu toliko bitni".

Interesantno je odgovorio na pitanje gde bi mogao da završi karijeru. Razmišlja da to bude tamo gde je i počeo.

"Ne isključujem tu mogućnost. Kupio sam kuću u Odenseu, mislim da će moj dom biti tamo. Da, mogao bih da tamo završim karijeru, zašto da ne", poručio je Eriksen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: