Rakočević potpisao za Real Madrid

Izvor: B92

Utorak, 23.08.2005.

12:36

Default images

Košarkaški reprezentativac Srbije i Crne Gore Igor Rakočević potpisao je u ponedeljak četvorogodišnji ugovor sa šampionom Španije Real Madridom, navodi se na sajtu Evrolige.

Kako saznaje B92, Rakočević će po sezoni zarađivati čak milion i po evra.

O prelasku akočevića u Madrid mediji su pisali tokom celog leta, smatrajući to sigurnom stvari, ali je ugovor potpisan tek u ponedeljak.

Prošle sezone je 27-godišnji plejmejker reprezentacije SCG igrao je za Pamesu iz Valensije. On je sezonu završio sa prosekom od 21 poena po utakmici, čime je izborio drugo mesto na listi strelaca ACB lige.

Pamesa je imala velike ambicije, ali nije uspela da ostvari značajniji rezultat u nacionalnom prvenstvu, uglavnom zbog niza povreda članova prve petorke.

Rakočević je u nacionalnom timu SCG osvojio titulu prvaka sveta 2002. i Evrope 2001. godine. U našoj zemlji osvojio je dve titule – 1998. sa Crvenom zvezdom i tri godine kasnije sa ekipom Budućnosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: