Eurobank dovela Mančester junajted školu fudbala u Srbiju

Kao ekskluzivni partner fudbalskog kluba Mančester junajted, Eurobank je dovela u Srbiju jednu od najprestižnijih škola fudbala.

Izvor: SN

Sreda, 18.09.2019.

16:56

Eurobank dovela Mančester junajted školu fudbala u Srbiju
Foto: Eurobank Promo

Eurobank je omogućila polaznicima da u periodu od 16. do 20. septembra uče od najboljih i steknu praktična i teorijska znanja.

Povodom zvaničnog početka Mančester junajted škole fudbala u Srbiji, Eurobank je ugostila Glavnog trenera Mančester junajted škole fudbala, Robina van der Lana i fudbalsku legendu sa Old Traforda, Vesa Brauna.

Jedinstvenu priliku da znanje stiču u svetski priznatoj školi fudbala dobili su mladi talenti iz cele zemlje, uzrasta 11 godina, ali i treneri koji će svoje znanje nastaviti da prenose na generacije koje tek dolaze.
Foto: Eurobank Promo
Pored mladih profesionalnih sportista, ovo iskustvo omogućeno je i deci zaposlenih, deci klijenata Eurobanke, deci partnera, kao i štićenicima domova za decu bez roditeljskog staranja i SOS Dečijeg sela Kraljevo i Dečijeg sela Sremska Kamenica, imajući u vidu da društvena odgovornost predstavlja jednu od glavnih vrednosti oba partnera – Eurobank i Mančester junajteda.
Foto: Eurobank Promo
"Eurobank i Mančester junajted, jedan od najuspešnijih evropskih fudbalskih klubova i najpopularnijih svetskih brendova, od 2014. godine sarađuju na projektu izdavanja kobrendiranih platnih kartica koje korisnicima omogućavaju jedinstvene pogodnosti. Čast nam je i zadovoljstvo što smo našoj deci omogućili da treniraju sa najboljima i tako steknu vrhunsko fudbalsko znanje i iskustvo", istakla je Slavica Pavlović, predsednik Izvršnog odbora Eurobank.
Foto: Eurobank Promo

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: