Godin: Nije nas iznenadio Juventus

Fudbaler Atletika iz Madrida Dijego Godin rekao je da njegov tim nije bio pretnja za gol Juventusa, posle ispadanja iz Lige šampiona.

Izvor: B92

Četvrtak, 14.03.2019.

16:28

Godin: Nije nas iznenadio Juventus
Photo by Tullio M. Puglia/Getty Images

Atletiko je u utorak uveče poražen od Juventusa u Torinu posle het-trika Kristijana Ronalda i preokreta "Stare dame", koja je u Madridu bila poražena 2:0.

"Nismo našli način da ih ugrozimo. Mi smo se branili, ali smo i primali golove. Nismo izgledali kao neko ko želi da postigne pogodak koji nam je bio potreban", izjavio je Godin.

On je istakao i da je Atletiko očekivao težak meć u revanšu.

"Nismo bili iznenađeni Juventusom. Znali smo da će biti teška utakmica, da će protivnik biti tvrd. Oni su dobro igrali u napadu i odbrani. Bili su pažljivi i igrali su pametno", izjavio je kapiten "jorgandžija" i dodao da će se Atletiko do kraja sezone boriti kao i uvek.

"Mi smo ti koji najviše trpe i žale zbog ovog rezultata. Hteli smo da prođemo. Sada moramo da se vratimo i nastavimo da se borimo do kraja", zaključio je Godin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: