Štimac bi da igra protiv PSŽ: Pokažite mi metu, nekoga na slovo N

Vladimir Štimac oduševljen pobedom i pod euforijom zatražio je od Fudbalskog kluba Crvena zvezda da zaigra protiv Pari Sen Žermena u Ligi šampiona.

Izvor: PT

Četvrtak, 08.11.2018.

13:15

Štimac bi da igra protiv PSŽ: Pokažite mi metu, nekoga na slovo N
Foto: Starsport

Štimac je na društvenoj mreži Tviter u šali zamolio šampiona Srbije da ga registruju za neki meč u elitnom takmičenju, po mogućstvu da to bude utakmice sa francuskim klubom.

Molim vas registrujte mene za jednu utakmicu Lige šampiona, po mogućnosti neku važniju i na Marakani. Recimo PSŽ, pokažite mi metu recimo nekoga na slovo N (smeh)... Ima da mu startujem sa dve, ima da leti dva metra od zemlje. Crveni da dobijem a sve drugo će biti istorija", napisao je Štimac na Tviteru aludirajući na prvu zvezdi PSŽ Nejmara.

Nekadašnji reprezentativac Srbije veliki je navijač Crvene zvezde, u kojoj je i igrao od od 2008. do 2010. – naravno kao košarkaš. Ove sezona nastupa za Turk Telekom i igra na veoma dobro nivou.

Zvezda je u utorak savladala Liverpul sa 2:0 i sada se nalazi u dobroj situaciji da makar izbori plasman u Ligu Evrope.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: