Lebron prvi put o Lejkersima: Istorijska franšiza…

Lebron Džejms, novi igrač Los Anđeles Lejkersa, dao je prvi komentar od dolaska među ‘Jezerdžije’.

Izvor: B92

Ponedeljak, 30.07.2018.

12:54

Lebron prvi put o Lejkersima: Istorijska franšiza…
EPA-EFE/ROBB AGUIRRE

Džejms je početkom jula potpisao sa Lejkersima četvorogodišnji ugovor vredan 153,3 miliona dolara.

Nekadašnji igrač Majamija i Klivlenda oduševljen je prelaskom u novi klub i mogućnošću da sarađuje sa Medžikom Džonsonom.

"Gledate Lejkerse… Imam mogućnost da igram za ovu istorijsku franšizu sa velikom tradicijom. I imam mogućnost da sarađujem sa Medžikom Džonsonom, nekim na koga sam se ugledao dok sam bio mlađi, želeo da odigravam dodavanja bez gledanja kao on, da imam svoj 'šoutajm' kao Medžik i sve se to spojilo u ovom trenutku", rekao je 'Kralj'.

Sa njim je u 'Stejpls centar' došlo i nekoliko velikih zvezda, pa je cilj da se što pre vrati šampionski prsten koji nedostaje od ere Kobija Brajanta.

"Mislim da je tajming sve. Trenutno sam u toj poziciji, uzbuđenje je veliko jer moram da budem 'Jezerdžija'. Srećan sam zbog toga i verujem da su Lejkersi istorijska franšiza, to svi znamo, ali i šampionska franšiza zbog čega pokušavamo da je vratimo gde joj je mesto. Srećam sam jer sam deo te kulture i procesa vraćanja u vrh", zaključio je Lebron.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: