Zvanično: Aleksej Nikolić novi plej Partizana!

Aleksej Nikolić, reprezentativac Slovenije, potpisao je trogodišnji ugovor sa Partizanom, objavljeno je na sajtu beogradskog kluba.

Izvor: PT

Utorak, 10.07.2018.

16:45

Zvanično: Aleksej Nikolić novi plej Partizana!
Foto: Starsport

Doskorašnji košarkaš Bamberga i osvajač zlatne medalje na prošlogodišnjem Evropskom prvenstvu u dresu Slovenije, od naredne sezone će igrati u crno-belom dresu sa brojem 77.

Nikolić karijeru je započeo u Zlatorogu iz Slovenije, da bi zatim igrao za Spars iz Sarajeva i nemački Bamberg gde je prošle godine u Bundesligi beležio u proseku 5,3 poena i 1,5 asistencija za 18,2 minuta. U Evroligi, Aleksej je igrao na 29 utakmica uz učinak od 2,6 poena i 1,7 asistencija za prosečno 12,2 minuta na parketu.

Ovo je drugo pojačanje ovog leta za Partizan, pošto je prethodno u trofejni klub došao Rade Zagorac, dok je Vanja Marinković produžio ugovor.

⚪️⚫️ #Oduvijek #MiSmoSpremni

A post shared by Aleksej Nikolic (@alinikolic) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: