Kosta debitovao golom, Atletiko prejak za Ljeidu

Fudbaleri Atletiko Madrida pobedili su Ljeidu sa 4:0 u osmini finala Kupa Kralja u Španiji.

Izvor: MLJ

Sreda, 03.01.2018.

21:25

Kosta debitovao golom, Atletiko prejak za Ljeidu
Getty images

"Jorgandžije" su bile vidno kvalitetnija ekipa koja nije dovodila u pitanje ishod meča. Do prvog gola Atletiko dolazi posle prekida kada je Karasko upislio Godina, a ovaj glavom pogodio ugao gola u 33. minutu.

Na 2:0 je povisio Fernando Tores koji je uklizao i udarac po zemlji Gameira pretvorio u gol u 37. minutu.

U strelce se upisao i povratnik Dijego Kosta koji je posle dodavanja Huanfrana postigao vrlo sličan gol kao i Tores. Kosta je pogodio u 69. minutu, a konačan rezultat je iz slobodnog udarca postavio Antoan Grizman.

Ljeida je u nadoknadi ostala sa igračem manje, ali već tada je bilo jasno da će Atletiko pobediti pa isključenje Marku Triljesu nije naročito odmoglo.

Alaves Aleksandra Kataija pobedio je u Kupu Formenteru sa 3:1. Katai opet nije igrao, ali jeste Ermedin Demirović . Bosanski internacionalac je pogodio u 36. i 65. minutu. U međuvremenu je na osam minuta uspeo da izjednači Rosa, ali je posle drugog gola Demirovića pečat stavio Munir El Hadadi u 81. minutu meča.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: