Štruf: Ako budem igrao agresivno imam šanse protiv Novaka

Jan Lenard Štruf, naredni rival Novaka Đokovića u Parizu posle pobede nad Bornom Ćorićem u trećem kolu Rolan Garosa želeo je samo da se odmori.

Izvor: Z.K.

Ponedeljak, 03.06.2019.

02:32

Štruf: Ako budem igrao agresivno imam šanse protiv Novaka
Photo by Clive Mason/Getty Images

Posle borbe u pet setova sa teniserom iz Zagreba, Štruf je pokazao da je fizički spreman da igra duge i iscrpljujuće mečeve, a poručio je i da nije bez šansi protiv Novaka.

Štruf, čiji je trener nekadašnji Dejvis kup reprezentativac Nemačke Karsten Arijens, rekao je da protiv najboljeg na svetu nema šta da izgubi.

"Ako budem dobro servirao i igrao agresivno, mislim da mogu da ga izbacim iz ritma i dobijem šansu. Ipak, prvo mi je neophodan odmor", rekao je nemački teniser.

Visok je 196 centimetara, kada servira, loptica kao da stiže sa drugog sprata i teško je vratiti. Važi za jednog od momaka koji ne voli ni po čemu da se ističe, veoma je skroman.

"Radili smo na mojoj harizmi na terenu. Želim nekako da pokažem više emocija tokom igre. Za sada sve ide automatski", dodao je teniser iz Nemačke.

Sa Đokovićem je igrao 2017. u Dohi i izgubio u dva seta. Kaže da je ovde situacija drugačija.

"Dopada mi se igra na šljaci. Imate više vremena za reakciju. Imam dobre osnovne udarce, imam sada vremena da ih sve naštimujem i postavim", rekao je Štruf.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: