"Njena pravila sa Ninom" – "Idem da uzmem ono što mi pripada" (B92.net od 20h)

U ponedeljak od 20 časova na programu je treća epizoda podcasta "Njena pravila sa Ninom".

Izvor: B92
Podeli

* Jovana je novi adut Srbije za medalju u Tokiju VIDEO

Nina Kolundžija ugostila je našu karatistkinju Jovanu Preković i njenog trenera Roksandu Atanasovkoje su ispričale svoju priču u kojoj se bukvalno ceo život spremaju za jedinstvenu priliku koja će se na leto dogoditi u Tokiju.

Prekovićeva ima 26 godina, aktuelna je šampionka Evrope i sveta, a pandemija koronavirusa joj je "oduzela" već izborenu vizu za Tokio.

Ipak, Aranđelovčanka je ubeđena da će nastupiti na Olimpijskim igrama na leto, ali i više od toga, da će osvojiti medalju.

"Jako sam motivisana, želela bih da sve prođ onako kako zamišljam i što sam sanjala. Jedva čekam da odem tamo i pokažem ovo što sam radila. Sve je tu, sve je spremno samo treba da dođe vreme. Sa svima sam odradila meč, popela sam se na postolje, znam gde sam, šta sam idem samo da uzmem ono što mi pripada. Nema straha. Te strahove pobeđujemo u ovom periodu. Imala sam te strahove pre Premijer lige u Istanbulu, svašta mi se motalo po glavi, ali sam shvatila da sam sve što mi je trebalo uradila i da sada samo treba da odem tamo i pokažem šta znam. A znam dosta",
rekla je Prekovićeva u podkastu "Njena pravila sa Ninom".

Kako izgleda put od časova karatea u vrtiću do najave zlatne medalje na OI, pogledajte u novoj epizodi našeg podkasta u ponedeljak od 20 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 3 idi na stranu