Paraolimpijci dobili himnu – "Šampioni svaki dan"

Paraolimpijska reprezentacija Srbije dobila je svoju nezvaničnu himnu.

Izvor:

Četvrtak, 08.09.2016.

15:44

Paraolimpijci dobili himnu –
Tanjug

Himna sadrži motivacionu poruku da su naši paraolimpijci "šampioni svaki dan", a pesmu je za potrebe našeg tima, koji je trenutno u Riju, uradila beogradska hip-hop grupa THCF.

Momci iz THCF su obradili svoju popularnu pesmu "Igraj i pobedi", koja je bila prvobitno namenjena našim košarkašima, ali je ubrzo postala himna uz koju se proslavljaju sve pobede naših sportista.

Pored toga što govori o tome da ovi sportisti uspešno savladavaju sve životne i sportske prepreke, pesma "Šampioni svaki dan" je ujedno i poziv za sve građane da prate i podržavaju naše paraolimpijce tokom igara u Riju.
"Šampioni svaki dan" je ujedno i naziv projekta u okviru koga Jelen pruža aktivnu podršku Paraolimpijskom komitetu Srbije tokom celog olimpijskog ciklusa, do sledećih igara u Tokiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: