Partizan - Vojvodina 4:0 (2:0)

Fudbaleri Partizana su savladali Vojvodinu sa 4:0 na svom terenu u 15. kolu Linglong Superlige Srbije.

 Natho 29 (p), 43, Zdjelar 48, Sadik 69
  PAR   VOJ  
  4 : 0  
90' - Kraj! Pobeda Partizana!
Fudbaleri beogradskog tima su sa 4:0 pobedili goste iz Novog Sada i dokazali da je ljutnja trenera Sava Miloševića posle poraza od Čukaričkog urodila plodom.

Pred igračima Partizana je gostovanje Mančester junajtedu u Ligi Evrope.
79' - Ivanović već dobio žuti karton
Oštar start napadača Partizana je kažnjen javnom opomenom.
77' - Šćekić ustupio mesto Pavloviću
Sveže punoletni mladi fudbaler Partizana je dobio petnaestak minuta i to na poziciji zadnjeg veznog.
76' - Drinčić opet zagrejao rukavice Stojkoviću
Vezni fudbaler Vojvodine je uputio odličan šut iz prekida, lopta je išla u gornji desni ugao, ali je Stojković bio na pravom mestu.

Starsport
73' - Sadik ustupa mesto Ivanoviću
Dobio napadač Partizana ovacije malobrojnih navijača Partizana i ustupio mestu Đorđu Ivanoviću.
69' - Gol! Majstorija Sadika!
Kontranapad koji je otvorio Miletić je uposlio Asana, on je ostavio loptu Sadiku, koji je uspeo da ispod tela "padajućeg" Đurića proturi loptu na ivici šesnaesterca i da potom uputi divan plasirani udarac u levu stranu gola Rockova.

Partizan ima velikih 4:0!
67' - Sjajan udarac Drinčića!
Podsetio je malobrojnu publiku u Humskoj kako izgleda kada uputi udarac iz daleka, sa više od dvadeset metara je šutirao na golu Stojkovića i bio zamalo neprecizan.
61' - Trostruka izmena Lalatovića!
Odjednom je trener Vojvodine promenio trojicu igrača, Nemanja Nikolić je zamenio Bojana Matića, Mirko Topić je ušao umesto Marka Đurišića, a Miodrag Gemović će u nastavku igrati na poziciji Ezea.
60' - Žuti karton za Sadika
Napadač Partizana se našao u ofsajdu posle dodavanja Sume, nastavio je akciju, predriblao Rockova i ubacio loptu u mrežu, posle čega mu je arbitar pokazao žuti karton.
59' - Natho je završio posao, na terenu je Suma
Dvostruki strelac je odigrao nešto manje od sat vremena, a pola sata da pokaže šta uma imaće Sejduba Suma.
57' - Đuričin promašio prazan gol!
Katastrofalna reakcija odbrane Partizana!

Ostojić je vratio kratku loptu, Stojković je izleteo u pokušaju da dođe do nje, ali je najbrži bio Đuričin.

Fudbaler Vojvodine je iz prve pokušao da plasira u prazan gol, ali u tome nije uspeo.
48' - Bomba Zdjelara!
Kakav gol veznog fudbalera Partizana!

Posle kornera domaćeg tima Urošević je nekako uspeo da dođe do lopte, pošto Asano nije znao da li da krene po nju ili da taj posao prepusti saigraču.

Lopta je stigla do Sadika, koji je sa levog krila krenuo da se ubacuje u središnji deo, usledio je povratni pas za Zdjelara koji je "zategao" desnom nogom loptu pravo u gornji desni ugao gola golmana Rockova koji apsolutno ništa nije mogao da uradi da spreči pogodak.

Partizan vodi 3:0.

Starsport
45' - Kraj poluvremena, vodi Partizan
Arbitar Đorđić nije produžio prvo poluvreme, na pauzu se odlazi sa 2:0 za domaći tim.
43' - Gol! Natho!
Divno je Sadik prevario direktnog čuvara, vratio je loptu na jedanaesterac, a tu se našao Natho koji nije imao većih problema da postigne svoj drugi gol na ovoj utakmici!
40' - Šut Sadika
Tri minuta kasnije je uspeo napadač Partizana da uputi udarac, okrenuo je Saničanina oko svoje ose, oslobodio prostor i uputio udarac, ali je lopta išla u ugao u kom je stajao Rockov.
37' - Dve šanse u jednom napadu Partizana
Najpre se Asano našao u kaznenom prostoru protivnika, ali nije znao šta bi tu tačno želeo da uradi.

Lopta je došla do Stevanovića koji je uputio centaršut ka Sadiku, međutim napadač Partizana nije uspeo da se demarkira i stigne do šanse da uputi udarac.
29' - Gol! Vodi Partizan!
Dosuđeni jedanaesterac je rutinski realizovao Natho!
28' - Penal za Partizan!
Fudbaleri Vojvodine su uoči izvođenja kornera na sve načine pokušavali da spreče kretnje igrača Partizana, najgrublji u tome je bio Mladen Devetak koji je oborio Ostojića, pa je sudija pokazao na belu tačku.
24' - Opšti haos na terenu!
Posle loše izvedenog slobodnog udarca usledio je kontranapad Partizana, Natho je sa svoje polovine poslao loptu Sadiku, nije bilo ofsajda, a napadač Partizana je pred golom startom jednog od igrača Vojvodine sprečen da uputi udarac.

Nije najjasnije da li je bilo prekršaja, ali se čini da je Sadik oboren, ali nije potpuno očigledno ni na ponovljenom snimku da li je Đuričić stigao prvi do lopte.

Žestoki protesti fudbalera Partizana su usledili, trener Milošević je pomoćnom sudiji rekao da je ovo "sramotno", a u nastavku je Ostojić žestoko faulirao Bojića, zbog čega je dobio žuti karton.
23' - Šćekić rukama zadržao Bojića
Vezni fudbaler Partizana je kažnjen žutim kartonom, ali Vojvodina nije uspela da iskoristi šansu.
20' - Oštra igra fudbalera Vojvodine
Ne prezaju izabranici trenera Lalatovića od oštrih startova, a na meti su im u prvih 20 minuta bili Stevanović i Natho, koji su posle udaraca protivnika ostajali da leže na terenu.

Đurišić je zbog nasrtaja na kapitena izraelske reprezentacije dobio i žuti karton.
18' - Miletić propustio veliku šansu!
Pravo niotkuda se desni bek Partizana našao u šesnaestercu, dubinska lopta je prošla pored velikog broja igrača i stigla do Miletića, ali on nije umeo da reaguje na najbolji način, pa je Devetak uspeo da interveniše na vreme.
16' - Prvi korner za Vojvodinu
Drinčić je solidno izveo udarac iz ugla, ali je lopta otišla pravo u ruke Stojkoviću.
13' - Prvi napad Vojvodine
Prvi put od početka utakmice fudbaleri Partizana su morali da stanu u odbrambenu formaciju, ali im gosti nisu napravili previše posla.
10' - Veselinović faulirao Uroševića u opasnoj zoni
Kapiten Vojvodine je pokosio levog beka domaće ekipe na ivici kaznenog prostora, ali je Stevanović loše izveo slobodan udarac.
6' - Šut Asana
Japanski reprezentativac se ponudio kao polušpic, dobio je upotrebljivu loptu i uputio udarac "punom" ka golu Rockova, ali je reprezentativac Srbije mirno reagovao.
5' - Partizan želi posed, Vojvodina čeka kontranapade
Na startu utakmice je domaći tim pokušavao da igrom u polju stigne do šanse za gol, pokušavali su fudbaleri Partizana preko oba boka, ali ni Asano ni Stevanovića na startu nisu bili uspešni.

Sa druge strane, Lalatovićev tim je postavio blok na svojoj polovini i čeka priliku da iz kontranapada zapreti protivniku.
Prazno...
Sastavi:
Partizan: Stojković – Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević – Zdjelar, Šćekić – F. Stevanović, Natho, Asano – Sadik. Rezerve: N. Stevanović, Brežančić, Lutovac, Tošić, L. Pavlović, Suma, Ivanović. Trener: Savo Milošević.

Vojvodina: Rockov – Veselinović, Đurić, Saničanin, Devetak – Drinčić, Đurišić – Đuričin, Bojić, Eze – Matić. Rezerve: Toroman, Topić, Zukić, Petković, Nikolić, Gemović, Stojković. Trener: Nenad Lalatović.
Dobrodošli!
Pratićemo utakmicu 15. kola Linglong Superlige Srbije između Partizana i Vojvodine.

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: