Nova vest
Košarka

Petak, 09.04.2021.

20:25

Simonović: Poseban je osećaj nositi dres Zvezde

Marko Simonović, košarkaš Crvene zvezde, bio je gost četvrte epizode podkasta KK Crvena zvezda mts ’"Pick N’ Talk’".

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Simonović: Poseban je osećaj nositi dres Zvezde
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Iskusni košarkaš je u razgovoru sa domaćinima Ivanom Minićem i Milanom Dozetom pričao o reprezentaciji, bogatoj internacionalnoj karijeri, ali i svojim počecima.

Posebna tema bile su emocije sa kojima igra u dresu crveno-belih.

"Ja stvarno Crvenu zvezdu volim i osećam drugačije ovaj klub. Nije osećaj kao kada igraš u inostranstvu. I tamo se boriš, igraš, ali gledaš kako ćeš proći u toj sezoni… Ovde ne! Ovde je skroz drugačije. Interes mi je samo da tim napravi rezultat i da se ostvari zacrtano na početku sezone. Da li će to biti dva poena ili 202 poena, da li pet minuta ili bez minuta ili 30 po utakmici… Samo da se to desi. Ne možete da ne volite, kada izađete iz hale, kada vas navijači grle i ljube… Kada vidite da plaču i govore ’'nema veze, dali ste sve od sebe’'. Jednostavno, ne možete da ne volite taj klub’", rekao je Simonović.

O saradnji sa Dejanom Radonjićem, koja je počela još 2008. u Budućnosti rekao je:

"Dugo sarađujemo, dobro se poznajemo. On uvek kaže, ja te znam najboljhe, ali mu ja odgovaram, treneru, ali i ja tebe znam najbolje! Stvarno mogu da kažem da je neviđen profesionalac, čovek koji 24 sata živi košarku. Stalno je u tome, razmišlja kako da unapredi ekipi, igru.. Nije slučajno što je napravio sve što je napravio. Maksimalno je posvećen", dodao je Simonović, rekavši da sa njim ima besprekornu saradnju.

Šta je još rekao, pogledajte u priloženom snimku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu