Subota, 20.03.2010.

21:06

Vujošević: "Spremali se za Makabi"

Duško Vujošević ocenio je da je meč poslednjeg kola NLB lige protiv Širokog (80:69) predstavljao dobar trening pred gostovanje Makabiju u četvrtfinalu Evrolige.

Izvor: B92, Tanjug

Default images

"Zadovoljan sam kako je utakmica tekla. Uspeli smo da ravnomerno raspodelimo minutažu i da igračima koji u dosadašnjem delu sezone nisu imali značajniju ulogu dodelimo više vremena na parketu", rekao je Vujošević. On je podsetio da je Široki u Beograd došao nekompletan što je Partizanu u značajnoj meri olakšalo posao.

"Nismo imali dovoljno vremena da razmišljamo o vrlo bitnim okršajima sa Makabijem, pa smo dobar deo pripreme meča sa Širokim posvetili razradi varijanri za utakmice koje nas očekuju sledeće sedmice u Tel Avivu", preneo je Vujošević.

Trener Širokog Ivan Velić požalio sa na odsustvo čak četvorice startera u timu šampiona Bosne i Hercegovine i dodao da nekompletni gosti nisu imali skoro nikakve šanse protiv Partizana.

"Poželeo bih 'crno-belima' puno sreće u Evroligi. Moram da istaknem da se igre beogradskog tima u najkvalitetnijem evropskom takmičenju sa puno pažnje i simpatija prate u zapadnoj Hercegovini", zaključio je Velić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: