Durent: Na koga da se ljutim?

Zvezda Bruklina Kevin Durent prokomentarisao je odluku da se Kajriju Irvingu ne dozvoli da igra dok ne primi vakcinu protiv koronavirusa.

Izvor: Z.K.

Petak, 15.10.2021.

11:20

Durent: Na koga da se ljutim?
Foto: Profimedia

Poznato je da su Netsi odlučili da mu dok je nevakcinisan, ne dozvole ni da trenira sa saigračima, a Irving je poručio da će snositi posledice svoje odluke.

Rekao je da radi ono što misli da je najbolje za njega. Durent je posle svega rekao da razume stav kolege.

"Šta imam od toga da se ljutim? Nećemo promeniti njegovo mišljenje. On će sam da zaključi što mora da uradi, a ekipa što mora da na terenu. Mi igrači ćemo sarađivati kad smo u svlačionici i na parketu. Dakle, život je prelep. Ne mogu da se previše ljutim na nekog jer donosi odluke za sebe", rekao je Durent.

On je rekao i da posle svega situacija pred početak sezone nije idealna.

"Na koga da se ljutim? Potrebno je da se koncentrišemo na ono što imamo u svlačionici. Kada Kajri bude spreman, sigurno će da razgovara s vlasnikom kluba i generalnim menadžerom i odlučiće šta će biti, a potom ćemo i mi saznati. Ne ulazimo idealno u sezonu, ali neke su stvari pod našom kontrolom. Možemo da se koncentrišemo na to da svoj posao odrađujemo iz dana u dan", zaključio je Durent.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: