Jokić, Bogdanović, Boban i Bjelica otkrili ko im je pomogao u ruki sezoni VIDEO

Nikola Jokić, Boban Marjanović, Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica govorili su o igračima koji su im pomogli kada su stigli u NBA ligu.

Izvor:

Petak, 12.03.2021.

18:20

Jokić, Bogdanović, Boban i Bjelica otkrili ko im je pomogao u ruki sezoni VIDEO
Foto: Profimedia

Veterani se uvek nađu mladim igračima kada dođu u NBA ligu i pokušavaju da im pomognu da se prilagode najboljoj košarkaškoj ligi sveta.

Boban Marjanović je došao iz Evrope u San Antonio Sparse i njegov veteran koji mu je pomagao bio je Tim Dankan. Takođe je naveo Tonija Parkera i Manua Đinobilija.

"Od njih sam naučio kako da treniram, kako da dajem sve od sebe... Ne znam kako da objasnim tačno na engleskom, ali su me naučili kako da budem prizeman i običan momak", rekao je Bobi.

Kada je Bogdan Bogdanović došao iz Fenerbahčea u Sakramento Kingse, veteran koji mu je pomogao bio je Zek Rendolf, kao i Džordž Hil. Tu su bili i Geret Templ i Vins Karter.

"Svi su me nečemu naučili, drago mi je da su bili tu za mene u mojoj prvoj godini", rekao je Bogdanović.
Foto: Profimedia
Nemanja Bjelica je naveo Tejšona Princa i Kevina Garneta, a i on i Boban naveli su i Andrea Milera.

"Došao sam u ligu sa 27 godina i bilo mi je potrebno vreme da se naviknem na ligu i dobro je što sam bio uz njih", rekao je Bjelica.

Jokić je naveo Majka Milera i Džamira Nelsona.

"Oni su bili dobri momci, svašta sam naučio od njih. Posebno što je Džamir konstantno igrao i bio je general na parketu i komandovao je. Mnogo sam naučio gledajući ga", rekao je Jokić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: