"Marej, Jokić, Porter – Denver je najveća pretnja po Lejkerse"

Stiven Ej Smit i Maks Kelerman, novinari ESPN, razgovarali su na temu – ko je najozbiljniji kandidat da svrgne sa trona Los Anđeles Lejkerse.

Izvor: PT

Subota, 07.11.2020.

10:10

(Photo by Kevin C. Cox/Getty Images)

Njih dvojica su emisiji "First take", očekivano, imali drugačija mišljenja.

Smit ističe Golden Stejt Voriorse kao glavnu pretnju po Lejkerse, dok je Kelerman na strani Denver Nagetse koje predvodi srpski košarkaš Nikola Jokić.

"Moj odgovor će možda biti Voriorsi kada vidim kako bude igra Klej, kakve će poteze napraviti (Vigins, 2. pik)... Ali ako pričamo ovog trenutka, onda biram Nagetse", kaže Kelerman i nastavlja:

"Pomislite samo o Džamalu Mareju i njegovom plej-ofu. Koliko često vidite tako nešto u životu, u plej-ofu. A, onda tu je i Jokić. On igra plejmejkera u ovom timu, centar visok 213 centimetara."

Maks dodaje da je i Majkl Porter junior momak koji je legitimni treći košarkaš ovog tima.

"Ako pričamo ovog trenutka, to su Nagetsi. Naredne sezone Porter će imati 22 godine, Marej 23, a Jokić 25. Da li znate šta to znači? Porter će očigledno napredovati, ali i Marej i Jokić će biti još bolji. I, to je ligaški deo sezone, a u plej-ofu su bili mnogo bolji nego što je to bio slučaj tokom regularnog dela sezone", rekao je Kelerman.

Stiven Ej Smit potom je objasnio Maksu zašto misli da nije u pravu.

"Reći ću ti zašto nisi u pravu. Poštujem sve što si rekao, ali evo zašto grešiš. Zaboravljaš da Voriorsi imaju drugog pika prve runde, momak poput Džejmsa Vajzmena može da im padne u ruke, ili Onjeka Okongvu, ili Obi Topin. Zamisli nekog od njih trojice uz Drejmonda Grina. Momke koji su atletski moćni, a uz sve to na spoljnim pozicijama imate Stefa Karija i Kleja Tompsona".

NBA sezona kreće 22. decembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

23 h

Podeli: