"Ako dovedu Vučevića, boriće se za titulu"

Već nekoliko nedelja traju priče da bi Nikola Vučević mogao da dres Orlando Medžika zameni za opremu Golden Stejt Voriorsa.

Izvor: SS

Četvrtak, 05.11.2020.

13:30

Photo by Kevin C. Cox/Getty Images

U toj razmeni, "magični" bi dobili mesto drugog pika na ovogodišnjem draftu, a verovatno bi bilo uključeno još nekoliko igrača.

Legendarni NBA as Pol Pors mišljenja je da bi "ratnici" postali konkurentni za titulu samo u slučaju da dovedu Vučevića u svoje redove.

"On bi se uklopio u igru Golden Stejta i bio pravi saradnik njihovim bekovima. Vučević bi im dao opciju na niskom postu, ali i mogao da raširi napad, jer je odličan šuter", rekao je Pirs i dodao:

"Ako oni završe taj posao, oni bi mogli da se bore za titulu. Bez Vučevića biće u sredini zapadne konferencije", podvukao je Pirs.

Prethodna sezona je bila potpuni podbačak za Golden Stejt, ali iz razloga jer je gotovo celu celu "korona-sezonu" odigrao bez povređenih Stefa Karija i Kleja Tompsona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: