Niksi otkazali sastanak s Lenardom kako ne bi izgubili "Portisa"

Njujork Niksi godinama unazad su jedna od najlošije vođenih franšiza u NBA, a da je i dalje tako govori nam ovo leto.

Izvor: PT

Petak, 05.07.2019.

13:30

Niksi otkazali sastanak s Lenardom kako ne bi izgubili
Photo by Lachlan Cunningham/Getty Images

Ekipa iz Medison Skver Gardena prvo nije želela da ponudi Kevinu Durentu maksimalan ugovor, jer su sumnjali u njegovo zdravlje, a potom su otkazali i sastanak sa Kavajom Lenardom.

Lenard, koji još uvek nije odlučio gde će nastaviti karijeru, trebalo je da razgovara sa predstavnicima Njujorka o ugovoru, međutim oni su zbog njegove neodlučnosti otkazali sastanak.

Razlog – Niksi nisu želeli da izgube ostale slobodne agente koje su želeli da dovedu ovog leta.

Istina je da Los Anđeles Lejkersi i Los Anđeles Klipersi nisu još popunili sastave jer čekaju odluku Lenarda, i da je to sada već problem jer je većina dobrih igrača više nije na tržištu, ali zbog MVP finala se isplati čekati.

Međutim, Niksi to nisu želeli, otkazali su sastanak i potom krenuli na igrače, koje nisu želeli da izgube – Džulijusa Rendla, Bobija Portisa, Elfrida Pejtona, Radža Gibsona, Redžija Buloka i Vejna Elingtona.

OK, ovo nisu loši potezi jer svim osim Rendla imaju jednogodišnje ugovore (druga godina im je "team option"), međutim Niksi su još jednom pokazali koliko imaju loše ljude u vrhu franšize, pošto jedan Kavaj Lenard vredi više od svih pomenutih košarkaša.

Kakav je vaš komentar?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Podeli: