Urnebesno – poznati komičar imitirao Jokića VIDEO

Brendon Armostrong, poznati košarkaški komičar, odlučio je da napravi video u kojem je uspeo da skine skoro sve poteze Nikole Jokića.

Izvor: PT

Petak, 10.05.2019.

11:29

Urnebesno – poznati komičar imitirao Jokića VIDEO
Photo by Theo Wargo/Getty Images/ Armstrong je bio MVP utakmice poznatih na Ol-staru 2017. godine

Armstrong proslavio se imitirajući Hardena, Durenta i ostale zvezde, a sada je na red došao i srpski košarkaš iz Denvera.

Amerikanac na Jutjubu ima preko milion pratilaca i bio je učesnik mnogih NBA dešavanja, gde je pokazao svoje umeće.

"Znaš da si uspeo u NBA ako Armstrong napravi video gde te imitira", glasi jedan komentar na Jutjubu.

Armostrong je sjajno skinuo Jokićevu kretnju, njegov šut, igru na niskom i visokom postu, asistencije... Mi smo se slatko nasmejali, a nadamo se da ćete i vi koji budete pogledali snimak. Na dva jutjub videa ispod možete pogledati i imitacije Lebrona Džejmsa, Rasela Vestbruka, Džejmsa Hardena, Kobija Brajanta, Kevin Durenta...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

78 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: