Nije Jokić bio problem – Rendl u klinču sa saigračem (VIDEO)

Samo veče nakon što je optužio Nikolu Jokića da je namerno želeo da ga povredi, krilo Los Anđeles Lejkersa Džulijus Rendl je ušao u sukob sa saigračem.

Izvor: AK

Četvrtak, 15.03.2018.

11:42

Nije Jokić bio problem – Rendl u klinču sa saigračem (VIDEO)
Foto: Getty images

U porazu od Golden Stejt Voriorsa protekle noći Rendla je fizički morao da od Ajzee Tomasa udalji centar Bruk Lopes, kako bi sprečio mladog saigrača da ne napravi neku glupost.

"To je bila samo komunikacija. Očekujemo mnogo jedni od drugih, želimo da pobedimo, da svako igra na određenom nivou. To je timski odnos. Ne postoji niko s kim bih pre išao u rat od Tomasa, nije to ništa lično. Samo pokušavamo da izvučemo najbolje jedni iz drugih i pokušamo da pobedimo", objasnio je Rendl svoje viđenje ovog događaja.

Pročitajte još: Rendl: Jokić je namerno želeo da mi iščaši rame

Lejkersi su doživeli 37. poraz, 11. na Zapadu sa sedam pobeda od plej-of pozicije. Rendl je inače bio najefikasniji igrač Lejkersa sa 22 poena uz deset skokova, dok je Tomas postigao 20 uz sedam asistencije.

Lejkersi neće skoro postati ozbiljan tim kakav su bili pre desetak godina. Prepuni su talentovanih igrača, ali su oni daleko od istinskih zvezda i šampionskog kova kakvi su bili Kobi Brajant i Šekil O'Nil.

IT and Julius Randle had to be separated during a TV timeout.

A post shared by espn (@espn) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: