Jokić: Deset je veliki broj

Nikola Jokić vratio se u startnu petorku Denver Nagetsa sa 22 poena, ali je taj učinak zasenilo čak deset izgubljenih lopti.

Izvor: AK

Četvrtak, 21.12.2017.

08:55

Jokić: Deset je veliki broj
Foto: Tanjug/AP Photo/David Zalubowski

Jokić je imao i šest skokova, četiri asistencije i dve blokade, ali je svojim greškama umnogome uticao na poraz od Minesota Timbervulvsa 112:104.

"Imao sam nekoliko ovakvih utakmica, ne baš deset, ali 6-7 izgubljenih. Moram da malo pripazim na to. To je veliki broj – deset", rekao je Jokić, a nadovezao se trener Majk Meloun, "Izgubljene lopte su naša noćna mora cele sezone".

Meloun je prvi put na parketu zajedno držao dvojice centara Jokića i Mejsona Plamlija, kako bi parirao Karl-Entoniju Taunsu, što je funkcionisalo do sredine trećeg perioda kada je Denver vodio 80:66.

Međutim, brojne greške Nagetsa su omogućile Vulvsima da uhvate priključak do sredine poslednjeg kvartala, a onda se raspucao Džimi Batler i sa 14 poena u poslednjih pet minuta prelomio meč u korist Minesote.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: