'Kralj' u novom supertimu – LBJ se seli u Hjuston?

U moru izuzetno važnih vesti za ove predelje u ponedeljak se ispod radara provukla jedna u nastajanju velika za američki kontinent.

Izvor: B92

Utorak, 12.12.2017.

10:45

'Kralj' u novom supertimu – LBJ se seli u Hjuston?
Photo by Jonathan Daniel/Getty Images

Dok su fudbalski klubovi širom Evrope saznavali protivnike Ligi šampiona i Ligi Evrope, a mi čekali da vidimo koga će nam doneti evropsko proleće večitih, na tlu Sjedinjenih Američkih Država ponovo je počelo da se spekuliše o sudbini Lebrona Džejmsa.

Jedan od najboljih košarkaša svih vremena, koji igra izuzetno od početka takmičenja u NBA ligi, na kraju sezone bi mogao da napusti voljeni Klivlend i preseli se u Hjuston.

Do ovih saznanja došli su novinari "USA Today" koji tvrde da Rokitsi žele da naprave novi "supertim", pošto je Džejmsu Hardenu pre nekoliko meseci pridodat Kris Pol.

Već nekoliko meseci se spekuliše da će 'Kralj' napustiti Kavse kada mu istekne ugovor, do sada su najglasniji navodi da će pojačati Los Anđeles Lejkerse, ali on i dalje nije potvrdio gde će nastaviti karijeru. U ugovoru ima klauzulu za produženje ugovora i na sezonu 2018/2019. u vrednosti od 35,6 miliona dolara.

U međuvremenu, Džejms igra statistički jednu od najboljih sezona u karijeri, po odlasku Kajrija Irvinga u Boston Seltikse – prosečno beleži 28,3 poena, (57,6% šuta iz igre, 41,7% šuta za tri), 8,3 skoka i 8,7 asistencija, uz više od 37 minuta na parketu po utakmici, i to sve sa skoro 33 godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: