Durent: Mnogo smo šuteva promašili

Najbolji strelac NBA lige Kevin Durent razočaran je propuštenim šansama u trećem meču prve runde plej-ofa, u porazu Oklahoma Sitija od Memfisa.

Izvor: AK

Petak, 25.04.2014.

14:57

Default images

Tander je gubio veći deo meča u Tenesiju, ali je izborio produžetak. Međutim, Grizlisi su odlično šutirali slobodna bacanja u produžetku i slavili 98:85, za 2-1 u seriji.

"Mislim da smo propustili dosta dobrih šansi za koš, neke otvorene šuteve za tri, neka polaganja, neka koja bih voleo da povučem", rekao je Durent, koji je meč završio sa 30 poena (10/27 iz igre).

S druge strane, Memfis se izvukao nakon što je uspeo da ispusti deset poena prednosti u poslednjoj četvrtini.

"Srećni smo zbog pobede, ali razočarani načinom igre u poslednjoj četvrtini. Znali smo da će krenuti na sve, da će se boriti jer su takav tim, a ovo je plej-of. Imaju dvojicu najboljih igrača u ligi", rekao je Majk Konli, koji je predvodio Grizlise sa 20 poena i 5 skokova.

Četvrti meč ove serija prve runde plej-ofa Zapada igra se takođe u Memfisu, u noći između subote i nedelje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: