Pardju: Ba može da ide u januaru

Menadžer Njukasla Alen Pardju izjavio je da Demba Ba može da napusti klub u januarskom prelaznom roku, jer mu je to dozvoljeno ugovorom.

Izvor: AK

Četvrtak, 27.12.2012.

17:24

Default images

Senegalski internacionalac koji je za Njukasl postigao 11 golova u ovoj sezoni, mogao bi da napusti klub sa Sent Džejms Parka za oko 10 miliona evra, koliko iznosi klauzula o otkupu.

"Mislim da će Ba ostati u klubu, ali postoji mogućnost da ode, zbog klauzule. Ako ode to će biti problem za nas", rekao je Perdju Skaj Sports Njuzu. Kao zainteresovani pominju se Arsenal, Čelsi, PSŽ.

Ba je u Njukasl stigao iz Vest Hema 2011. godine, nakon što je tokom polusezone odigrao tek 13 utakmica i postigao sedam golova za “čekićare“ u koje je došao iz Hofenhajma.

Tokom jedne i po sezone u Njukaslu, Ba je odigrao 57 utakmica i postigao 27 golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: