Novi incident Rafera Alstona

Izvor: Vladimir Novakoviæ

Sreda, 29.08.2007.

05:05

Default images

Košarkaš Hjustona Rafer Alston pušten je u utorak uveče uz kauciju, posle hapšenja pod optužbom da je nožem ubo čoveka u Njujorku, što mu je drugi sukob sa zakonom ovog meseca. Policija je 31-godišnjeg beka uhapsila sa optužbom za napad, kada je došla po pozivu zbog tuče ispred jednog noćnog kluba na Menhetnu. Prijava navodi da je tokom gužve Alston isekao čoveka po vratu. Alston treba da se javi sudu 3. januara. Alston je pre tri nedelje prekršajno optužen za napad i pijanstvo na javnom mestu.

On je tada optužen da je radnika na parkingu uhvatio za ruku, tresao ga i na kraju ga pljunuo, pošto je njegovo vozilo odvučeno. Taj radnik je rekao da je njegov auto bio nepropisno parkiran i da igrač nije platio.

Alston je televiziji u Hjustonu rekao da se nadvikivao sa službenikom, ali ništa više od toga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: