Poraz Klipersa, Miličić "zakovan" za klupu

Izvor: B92

Utorak, 25.11.2003.

10:08

Default images

Košarkaši Los Andjeles Klipersa poraženi su u "Stejpls Centru" u noći izmedju ponedeljka i utorka od Hjustona 105:90,a Predrag Drobnjak je meč završio sa odličnim učinkom 20: poena i 8 skokova. Marko Jarić zbog povrede nije igrao.

Ekipa iz Teksasa do pobede je došla ujednačenom igrom celog sastava u kome je čak 5 igrača imalo dvocifren košgeterski učinak.

Detroit je kao gost savladao Atlantu 94:89. Miličić za 3 minuta nije postigao poen, dok je Rebrača i dalje na listi povredjenih, dok su za trijumf Pistonsa najzaslužniji bili Bilaps ( 24 koša) i Prins sa 22 poena.

Njujork Niksi su iznenadili Boston u "Flit Centru" iako je su "zeleni" igrali napadački izbalansiranu košarku u kojoj Pirs nije završio meč sa fenomenalnim statistikama – a tim je izgubio.

Ovoga puta prvas zvezda "Kelta" imala je veliku pomoć Džejma,Bejkera,Vilijamsa i MekKartija, ali je Njujork pobedio iako je igrao bez Alana Hjustona i Kita Van Horna. Teret su preuzeli Anderson ( 28 poena), Ajsli, Mutombo, pa čak i Klarens Vederspun, i doneli pobedu svom timu za sigurno najveće iznenadjenje večeri.

U poslednjem meču nije vidjeno ništa novo – Orlando je ponovo izgubio, ovoga puta na svom terenu posle turneje po zapadu ( i skora 0-5). Od Medžika je bila bolja Indijana, 89:78, a timu Rika Karlajla posao je bio olakšan i činjenicom da zbog povrede nije igrao Trejsi Mek Grejdi.
Ovo je već 13. uzastopni poraz tima koji je za mnoge važio kao pritajeni favorit za plasman na sam vrh "Atlantika".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

16 h

Podeli: