Nova vest
Fudbal

Utorak, 10.11.2020.

10:59

Šćekić: Igramo bolje, čekaju nas najvažnije utakmice

Dok traje reprezentativna pauza prvotimci Partizana imaju slobodne dane.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Šćekić: Igramo bolje, čekaju nas najvažnije utakmice
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Radi se o periodu od nekoliko dana pošto ih već u sredu očekuje trening na SC Partizan – Teleoptik.

Među onima koji sigurno neće biti na raspolaganju šefu stručnog štaba Aleksandru Stanojeviću je reprezentativac Aleksandar Šćekić, ujedno i strelac drugog gola za Partizan u utakmici 14.kola Linglong Tire SLS.

Dok se u Podgorici priprema za utakmice nacionalne selekcije Crne Gore u takmičenju Lige nacija, Šćekić se osvrnuo na nedavna dešavanja u taboru crno-belih.

Sjajan gol glavom za rezultat 1:2 u Subotici uz komentar navijača: ’Kada je teško, Šćekić?!

"Joj što ja ne volim o tome…Ko da je bitno ko je, bitno je da smo pobedili..Nemoj molim te o tome", zaobilazi priču Šćekić za zvaničan sajt kluba.

"Što se tiče same utakmice, posle nekoliko naših kikseva, malo smo pali, ali se brzo vraćamo na pravi put u pravo vreme i dižemo samopuzdanje. Igramo bolje. Mislim, baš u pravom trenutku, jer nas čekaju, rekao bih možda i najvažnije utakmice u ovoj polusezoni", dodaje on.

Šćekić ističe da mu je krivo što nije mogao da igra protiv Crvene zvezde.

"Žao mi je kada propustim bilo koju utakmicu, a ne takvu kao što je derbi. Povreda je bila takva da nisam mogao da igram ni pod injekcijama, jer je sve bilo pod strašnim otokom i podlivima. Bodrio sam ih sa tribina i bilo mi je izuzetno teško da gledam."

Vezni fudbaler Partizana trenutno je uz Vujačića sa nacionalnom selekcijom Crne Gore.

"Imamo još dva meča, nadamo se pobedi, ali ne zavisi sve od nas. Možda uz malo sreće, ako Luksemberg napravi neki kiks budemo i prvi, što svi jako želimo", kaže Šćekić.

U sredu nacionalna selekcija Crne Gore igra prijateljski duel sa Kazahstanom, potom u subotu gostuju Azerbejdžanu na neutralnom terenu u Zaprešiću. Poslednju meč sa Kiprom u okviru Lige nacija, igra se sledećeg utorka u Podgorici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu